Voetbaltoernooi op 8 december!

Beste leerlingen,

De leerlingenraad organiseert een voetbaltoernooi voor iedereen uit de onderbouw (eerste tot en met de derde). Combinaties tussen eerste- en tweedeklassers in één team zijn mogelijk, andere combinaties niet. Ieder team heeft vijf spelers, waarvan één wissel. Het toernooi zal plaatsvinden op donderdag 8 december in de gymzalen. Het begint om 13:30 uur en eindigt om 16:30 uur. Deelnemen aan dit toernooi kost 10 euro per team. Omkleden kan in de kleedkamers. Vergeet niet je gymspullen (geen voetbalspullen) mee te nemen.

In de week van 21 november kan je je bij de kapel in de grote pauzes inschrijven door inschrijfgeld in te leveren. Er is alleen plaats voor zeven teams, dus schrijf je zo snel mogelijk in!

Met vriendelijke groet,

De leerlingenraad