Paarse vrijdag!

Paarse Vrijdag is een dag waarop scholieren en studenten door het dragen van de kleur paars op school hun solidariteit kunnen tonen met Lesbiennes, Gays, Biseksuelen, Transgenders en Queers (LGBTQ). Wij als school willen laten zien dat iedereen zichzelf kan zijn. We willen zorgen voor meer acceptatie wat betreft de  LGBTQ+ community en hiernaast leerlingen die met genderproblemen worstelen laten zien dat ze op onze school mogen zijn wie ze zijn. Wij als school zijn erg trots op de grote diversiteit en de tolerantie. Dit willen we laten blijken door weer eens een paarse vrijdag te organiseren. Kom daarom vrijdag 8 december in het paars naar school en neem alle paarse dingen mee die je kan vinden. Hoe paarser hoe beter!