Workshops met de klas

Op de basisscholen in en rondom Rotterdam (en soms ver daar buiten) bieden wij workshops aan voor hele klassen om kennis te maken met onze school. Deze workshops kunnen op de eigen basisschool of op Het Lyceum Rotterdam gegeven worden.

Tijdens de workshops neemt Het Lyceum Rotterdam de klas over en zal er gedurende twee uur gewerkt worden aan projecten die zowel uit de richting kunst, uit de richting wetenschap als uit de richting ondernemen kunnen komen.

Omdat dit vooral een doe-workshop is nemen wij materialen mee en delen wij aan het einde informatieboekjes uit, zodat het voor de leerlingen duidelijk is wie wij zijn. Op een speelse manier willen wij de klassen kennis laten maken met het projectmatige onderwijs wat wij op Het Lyceum Rotterdam geven.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Jeroen van Nijen: jvannijen@lmc-vo.nl