Vanaf de basisschool

Je zit nu in groep 7 of 8 van de basisschool en bent op zoek naar een fijne middelbare school, waar je de komende 5 of 6 jaar met plezier naar toe wil gaan en natuurlijk je diploma wil halen. Je hebt plannen en weet misschien al hartstikke goed wat je wil worden. Of je hebt nog veel dromen en wil nog helemaal niet kiezen. Je weet wel één ding zeker: je bent creatief of nieuwsgierig of zo ondernemend als wat. Dus een ‘doodgewone’ havo of vwo is eigenlijk te saai voor jou.

Kies dan voor Het Lyceum Rotterdam, een havo/vwo-school maar zeker geen gewone! Je kan bij ons kiezen voor één van de drie richtingen die je nergens anders vindt: Kunst, Wetenschap en Ondernemen. Alle drie interessant? Geen probleem: je hoeft (nog) niet te kiezen, dus ... combineer ze gewoon alle drie! Dat kan in onze Da Vinci klas. In de eerste klas krijg je alle drie de richtingen, zodat je een goed beeld krijgt van Kunst, Wetenschap en Ondernemen. Na het eerste jaar kies je voor één van de richtingen.

Als je naar Het Lyceum Rotterdam wil komen, moet je toelating doen. Op de linkjes links vind je hier informatie over. Heb je nog vragen of zijn wij iets vergeten? Neem dan contact op met Pauline Riep via priep@lmc-vo.nl. Zij kan je verder helpen.

Hopelijk tot ziens op Het Lyceum Rotterdam!