Halloweenfeest 1ste klassen

Halloween3

Afgelopen vrijdag was het Halloween slaapfeest voor de brugklas. Iedereen was verkleed. Toen we onze spullen in de slaapzaal hadden gelegd gingen we naar de kantine om te dansen. Om de beurt werden er groepjes opgehaald voor de spookspeurtocht. De spooktocht ging door de school, langs de binnenplaats en door de kelders. Daarna gingen we nog verder dansen en een film kijken. Voordat we gingen slapen wilde Ashly uit 1c dat meneer van Heumen een verhaaltje voorlas. Maar toen hij kwam met een verhaaltje over huiswerk maken hebben we meneer Balm maar gevraagd die een verhaal ging voorlezen over naar school fietsen. We mochten daarbij gaan uitbeelden. Daarna zijn we nog een hele poos gaan kletsen en daarna gingen we slapen. Heel vroeg in de ochtend werden we wakker. Daarna gingen we ontbijten en naar huis. Kortom, het was een leuk feest.

June Bouma en Lux Ennema uit klas 1C